2018 Ferace Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-ferace-modelleri/ - Tesettürlü bayanların özellikle genç tesettürlü bayanların çarşaf giyimine alternatif olarak talep gösterdiği 2018 Ferace Modelleri son zamanlarda oldukça popüler ürün grubu haline geldi.Gösterilen yoğun ilgi karşısında bir çok firmada ferace modellerine önem vermiştir.Genç kesimin daha sportif ve kapalı bulduğu ferace modelleri bir devrinde sona ereceğinin habercisi olmuştur. Pardesü , çarşaf , ihram gibi tesettür giyim ürünlerinin sonunu getiren ferace modelleri fiyat olarak da daha uygun bulunmakta.

2018 Ferace Modelleri ve Renkleri 


2018 Ferace Modellerinde yarasa kol , dantel motifleri , boncuk işleme motiflerini sık sık göreceğiz.Kumaş olarak nedime ipeğini özellikle tavsiye ederiz.2018 yılında dijital baskılı ,şifon üzeri taşlı ve biyeli modelleri fazlasıyla göreceğiz. Ferace ilk çıktığında siyah tonlarda üretilse de gençlerin sportif bakış açısıyla kiremit,zümrüt,bordo gibi renklerde de tercih edilmektedir. Tabii unutulmasın ki ferace aslında tesettürün gençleştirilmiş hali ve dikkat çekmemesi daha uygun gözükmekte.Moda uğruna dikkat çekici renklerle tesettür giyimde uzaklaştırıldığını görmekteyiz.Tesettürün amacının gizlenmek olduğunu unutmadan hareket etmek en güzeli.Günümüzde tesettür artık moda haline gelmiş ve amacını yitirmiştir.

2018 Ferace Modelleri ve Fiyatları 


   2018 Ferace Modelleri daha öncede belirttiğimiz gibi tesettür giyim ürünlerinden pardesü gibi fiyat olarak daha uygun fiyatlara satılmakta.90 tl den 200 tl ye kadar ürün mevcut. Burda dikkat edilmesi gereken konu koyu renklerde ürünün ağarmaması ve kumaşının tüylenme ve tiftiklenmemesi. Kumaş kalitesinede özellikle dikkat edilmeli nitekim medine ipeği kumaşından yapılan ürünlerin daha kaliteli olduğunu belirtmemiz gerek.Uygun fiyata almak için kaliteden ödün vermek sizi zarara uğratabilir.Nitekim ucuz etin yahnisi yavan olur Atasözünü unutmamak gerekir.

2018 Ferace Modelleri Satan Mağazalar


   2018 Ferace Modellerini satan markalar ise ; Damla ferace , Yedi İklim , Zühre , Alvina , Peçem gibi firmalar bu konuda yıllardır bu ürünleri tüketicilerle buluşturmaktadır.Özellikle İstanbul Fatih semtinde bulunan damla ferace bu işin öncülerinde ve toptan ,perakende satış yapmaktadır.

Yorumlar