Pelerinli Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/pelerinli-tesettur-abiye-elbise-modelleri/ - Tesettür giyim modasında pelerinli tesettür abiye modelleri son dönemde oldukça ilgi gören modellerdir. Örnek verilecek olursa pul detaylı pelerinli abiyeler lacivert, mürdüm, siyah, zümrüt ve bordo renklerle göz kamaştırmaktadır. Krep kumaştan imal edilen pul detaylı pelerinli abiyeler tercih edilebilir. Esnek kumaş tercihi tesettür abiyede en önemli detaylar arasındadır. Özellikle havalar sıcak olduğunda tesettür giyimi tercih edenler zaman zaman dışarıya çıktığına pişman olmaktadır. boyun bölgesindeki aksesuarlar, sıfır yaka ve normal kalıp pelerinli abiye modellerinin albenisi diğer modellere göre fazladır.

Pelerinli Abiyede Alternatifler


Kırışmaya dayanıklı ve nefes alan kumaşlar yazın tesettürlü kıyafet tercihinde bulunanları oldukça rahatlatan unsurlardır. Sıfıf yaka pelerinli tesettür abiye modelleri boyun bölgesindeki işlemelerle çekici bir görünüm sağlamaktadır. Pelerinli dantelli abiye elbiselerden saks mavisi de göze hitap eden tesettür kıyafetlerinden birisidir. Dantel incili, astarsız ve fermuarlı modeller krep kumaşlarla hem güzel görünüm hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 4 mevsim kullanılabilen modeller her zaman ilgi gören ürünlerdendir. Şifon pelerinler bağcıklı, astarsız ve inci detaylı olarak tercih edilebilir. Payet detaylı pelerinliler de iyi seçenektir.

Çeşitli Renklerde Pelerinli Abiyeler


Zümrüt yeşili, siyah, mor, bordo ve taba rengi pelerinli tesettür abiye modelleri en çok tutulan kıyafetler arasında yer almaktadır. Altın sarısı bir şal tercih ederek bordo, zümrüt yeşili ve mor renkteki pelerinli abiyeler harika kombin oluşturmaktadır. Kırmızı pelerinli model ise yine kırmızı şal ile çekici bir alternatif oluşturmaktadır. Saks mavisi pelerinli abiyeler yine altın sarısı ve hardal tonlarında kaliteli bir kombinin göstergesidir. Abiyenin büst kısmındaki işlemeler ve pelerinin uyumu sağlanmış modeller başarılı bulunmaktadır. İşleme kollu abiyeler de iyi bir tercihtir.

Yorumlar

Yorum Gönder