Tesettürlü Sade ve Şık Söz - Nişan Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/tesetturlu-sade-ve-sik-soz-nisan-abiye-elbise-modelleri/ -

Tesettürlü hanımlar için güzel sade şık söz-nişan elbise tarzları ve 2018 tesettür söz-nişan elbise trendleri sizi söz gecenizin en özel bayanı yapacak ..Söz kıyafetinizi henüz seçmediyseniz o halde çok şanslısınız, çünkü işinize yarayacak söz elbisesi seçiminizi kolaylaştıracak tüyolar bu yazımızda....




Kişiye özel abiyeler son zamanlarda oldukça popüler.Özellikle 'Başkasının giydiğini giymem.' diye düşünen hanımların özellikle talep gösterdiği söz abiye elbise modellerini sizler için araştırdık ve görsellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.



Unutulmamalı ki her şey modeliniz çok şık olmasıyla ilgili değil o modelin sizin üzerinize yakışması hatta ten uyumunuzu abiye elbisenizle ihtişamlı bir görünüşe kavuşmanızla ilgilidir.Gençler genelde söz elbiselerinde sade tarzlar, çok şaşalı olmayan modeller tercih etmekte.Ve yöreye göre değişen söz-nişan organizasyonları bu durumu oldukça değiştirmekte.



Genelde maddi durumlarında etkilediği söz - nişan organizasyonları evlerde ve ayrı bir nişan gecesi düzenlenmeden birlikte yapılmakta.Salon tutulmadan gerçekleştirilen bu özel günde kabarık olmayan hatta gündelik kıyafete kaçan modeller tercih edilmekte. Unutulmamalı ki bu sizin en önemli gecenizden biri ve gecenin baş kahramnı olarak en şık siz olmalısınız.Çok sade modeller giyinerek pişti olma olasılığınızı artıra bileceğinizi unutmadan en özel modeli keşfetmelisiniz. Malum gelen konuklarınız da sade elbise giyinecek ve hatta sizden şık dahi olma ihtimalleri var.Bu olasılıkları gör elbise seçmeniz daha uygun olacaktır.Sizlere genel tüyolardan bahsetmek gerekirse ;



Sözünüz salonda olacaksa kesinlikle kabarık tesettürlü söz-nişan abiye modellerinden tercih etmelisiniz.Nişanlık tarzından çok, şifon kloş etek abiye elbiselerin altına seyyar olarak takılan 3 lü tarlatanla hem salonun ağırlığına uygun şık hemde abartısız gösterecektir.Salonun ağırlığına hakim şık bir elbise tercih etmeniz baş kahraman olmanıza yetecektir.Sözünüz salonda yapılıyorsa muhtemelen ayrı bir nişan yapılmayacaktır bunuda gözeterek doğru seçimler yapmalısınız.



Sözünüz evde yapılacaksa kesinlikle düz ama gösterişli şık bir tesettürlü söz - nişan abiyesi seçmeniz gerekecektir.Kabarık modeller biraz ev ortamı için ağır kaçabilir. Tabiki alacağınız abiyeden ziyade o abiyeyi taşımanız ve size yakışması çok önemlidir.Bu senenin popüler abiyesi arasına giren pelerinli modellerden tercih edebilirsiniz.Pınar Şems tasarım ürünlerini özellikle incelemenizi tavsiye ederiz.



Abiye seçiminde diğer husu tabii hangi rengin size yakışacağıdır.Esmer tenli hanımlarda yumuşak renkli abiye tercih edilmesi (somon,pudra v.s) , açık tenli hanımlarda ise koyu renkler tercih edilmesi (fuşya , mürdüm , bordo) daha doğru olacaktır.



Yorumlar