2018 Kapalı Gelinlik Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-kapali-gelinlik-modelleri/ -

Muhafazakar giyim tarzını seçerek buna uygun gelinlik bakan genç kızlarımız öncelikle 2018 kapalı gelinlik modelleri araştırması yaparak en uygun gelinliği seçme eğilimi taşırlar. Hayatlarının bu en önemli gününde tarzını en iyi şekilde yansıtan gelinliklerle unutulmaz bir düğünün hayalini kurarlar. Bu nedenle 2018’in tesettür gelinlik dünyasının trendlerini bilmeleri gerekir. Kapalı gelinlik modellerinde 2018 yılında dikkati çeken en önemli husus balık kesimlerin tercih edilmeyeceğidir. Onun yerine A kesim, prenses modeller ve 3 boyutlu gelinlikler daha çok tercih edileceğe benzemektedir.



A Kesim, Prenses ve 3 Boyutlu Gelinlikler


Tesettür dünyasında 2018 kapalı gelinlik modelleri arasında dikkati çeken gelinliklerden birisi A kesim tesettürlü gelinlikler balık modellerin aksine her vücut tipine uygun gelinliklerdir. Özellikle detaylar arasında şifon pelerinler, danteller ve şifonlar dikkat çekecektir. A kesim tesettürlü gelinlikler gelini oldukça zayıf gösteren tasarımlardır. Dantel ayrıntılar A kesim gelinliği muhteşem gösteren detaylardır. Kapalı gelinlikte diğer bir alternatif olan prenses kesim tesettürlü gelinlik modelleri değerli taşların yanı sıra uzun duvak ve uzun kuyruk ile muhteşem bir görünüm arz etmektedir.



2018 ve 3D Gelinlikler


Kapalı gelinlik trendleri arasında dikkat çeken diğer bir model ise 3 boyutlu gelinliklerdir. Üç boyutlu kumaş tercihi ile hareketlendirilen modeller spor bir görünüm sağlamaktadır. Son derece şık bir görünüm arz eden 3 boyutlu gelinlikler 2018 kapalı gelinlik modelleri arasında dantel ve çiçek desenleriyle dikkat çekmektedir. Üç boyutlu gelinlikler, gelinlikte sadeliği bir kenara bırakan gelinlerin tercihidir. Görkemli bir görünüm arz eden bu gelinlikler uygun vücuda sahip gelinleri daha da alımlı göstermektedir. Yaka ve etek kesimleri 3 boyutlu gelinlikte önemli detaylar arasında yer almaktadır.


Yorumlar