2018 Kapalı Nişanlık Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-kapali-nisanlik-modelleri/ - Evlenmeye hazırlanan gelin adayları merakla 2018 nişanlık modellerini bekliyor. 2018’in en moda en trend nişanlık modelleri tüm ihtişamlarıyla vitrinlerdeki yerlerini almaya başladı. 

   2018 kapalı nişanlık modellerinde bu sezon her tip vücut tipine yakışan prenses modelleri, bir diğer adıyla kabarık modeller damgasını vuracak. Bunun yanında pelerin detaylı nişanlıklar, A kesim modeller, üç boyutlu tasarımlar ve dantel modeller revaçta olacak.

A kesim tesettür nişanlıklar her ne kadar dar kesimli olsalar ve vücut hatlarını ortaya çıkarsa da, özellikle pelerinlerle birleştirilerek tesettürlü bayanların beğenisini kazanacağa benziyor. Özellikle dantel ve tüy işlemelerle süslenen A kesim nişanlık modellerini bu sezon çok fazla göreceğiz.

Nişanlıkların vazgeçilmezi dantellerde bu sezon çok gözde olacak. Yukarıdan aşağıya kadar uzanan dantel nişanlık modelleri, özellikle zarif ve şık görünmek isteyen bayanların ilk tercihi olacak. Özellikle dış mekanda düğün yapmayı planlayan gelin adaylarına dantelli modelleri özellikle öneriyoruz.

Prenses modellerde bu sezon, taş işlemeleri, boncuk süslemeleri bolca göreceğiz. Özellikle değerli taşlarla donatılan nişanlık modelleriyle, gelin adayları ışıl ışıl parlayacak. Bu sezonun en farklı nişanlık modelleri şüphesiz üç boyutlu kumaşlardan yapılmış tasarımlar olacak. Özellikle çiçek desenlerin hakim olacağı nişanlık modelleri, tesettürlü bayanların farklarını gösterecekleri güzel bir tercih olacak.

Kapalı giyimde Osmanlı motiflerini tercih edenler için tasarlanan nişanlık modellerinde ise özellikle duvakta ve göğüs kısmında yer alan motiflerle çok çarpıcı bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü bayanların ilgisini çekecek. 

   Tesettürlü nişanlık seçimi, diğer nişanlık seçimlerine göre çok daha detaylı ve zordur. Bu nedenle sizi doğru yönlendirecek bir moda evinden fikir almanız, size en yakışan modeli seçmeniz konusunda profesyonel destek almanız oldukça önemlidir. Sizde bu özel gününüzde özel seçimler yapmak için moda evimize gelerek, birbirinden güzel tasarımlarımızı görebilirsiniz.

 

Yorumlar