2018 Kırmızı Nişanlık Modelleri


Evliliğe bir adım kala genç kızların en özel günlerinden biri olan nişan töreninde, elbette gelin adayı mükemmel görünmek ister. Akrabalar, dostlar, arkadaşlar derken herkesin göz hapsinde olacağınız bu özel gününüzde saçınızdan, makyajınıza ve en önemlisi de nişan kıyafetiniz en dikkat çeken detaydır. Hal böyle olunca, nişan töreni için hazırlıklar günler öncesinden başlar. Nişan töreninde giyilecek kıyafet için günlerce araştırma yapılır. Moda olan tasarımlar incelenir.

2018 yılı nişanlık modellerinin, ünlü modacılar tarafından çoktan tanıtımları gerçekleşti. Öncelikle söylemek gerekir ki, bu sene seçilecek nişanlık modellerinde kırmızı ve kırmızıya çalan renkler çok revaçta olacak. Kırmızı söz konusu olduğunda, nişanlık modellerinin de olabildiğince iddialı ve çekici olduğunu söylememize gerek yok elbette. 2018 kırmızı nişanlık modellerine baktığımızda, özellikle kabarık eteklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Modellerin en belirgin özellikleri ise bele vurgu yapmaları olacak.
  • Eğer nişan töreninizi geniş bir mekanda organize etmeyi düşünüyorsanız, taşlı ve kabarık model seçimi sizin için doğru tercih olacaktır. Bu yılın nişanlık seçiminde kullanılacak moda kumaşlar ise, saten veya şifonda oluşuyor.


 
  • Eğer nişan töreniniz sade bir törenle ev ortamında gerçekleşecekse sade bir nişanlık modeli seçimi daha doğru olacaktır. Her ne kadar sade bir kıyafette seçecekseniz, kıyafetinizde yine de 2018‘in moda rengi kırmızıyı tercih edebilirsiniz. 2018 kırmızı nişanlık modellerinde, sade tercihler için daha çok portatif eteklerin kullanıldığını görüyoruz. Balık model elbiseler üzerine, takılıp çıkarılması oldukça kolay olan portatif etekler, hem iddialı görünürken hem de sizin nişan töreninizde rahat etmenize olanak sağlayacaktır. İstediğiniz zaman, örneğin dans ederken, portatif eteği çıkararak hem rahat hem de gösterişli bir modelle nişan töreninizde mükemmel görünebilirsiniz.

- https://www.tesetturelbisesi.com/wp-content/uploads/2018/02/Tesettür-Kırmızı-Nişanlık-Modelleri2.jpg - Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız

Yorumlar