2018 Prenses Gelinlik Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-prenses-gelinlik-modelleri/ -  

Hayalinizdeki prensi bulduysanız, sizin de bir prensese dönüşmenize az kaldı demektir. Prenses kesim gelinlik modelleriyle, sizde düğününüzde bir masal prensesine dönüşebilirsiniz. Kabarık gelinlik olarak da adlandırılan prenses gelinlik modelleri, 2018 yılının şüphesiz en fazla beğenilen ve tercih edilen gelinlik modeli olacak.

2018 prenses gelinlik modellerinde taşlı işlemeler modern görünümleriyle dikkat çekiyor. Düşük omuzlu gelinlik modellerinde, kollarda ve göğüs kısmında taş detayları dikkat çekerken, tesettürlü modelleri tercih eden bayanlar için özelikle duvakların taş işlemelerle kaplı olduğunu görüyoruz. Prenses modelleri başlı başına gösterişli bir model olduğu için, bu sene taş, boncuk ve dantel işlemelerini gelinliklerde görürken çok abartılı kullanılmadıklarının da altını çizmek gerekir.

2018 yılı prenses modellerde, taş ve süslemeler tüm gelinlik kumaşında kullanılmaktansa gelinliğin veya duvağın bazı yerlerinde kullanılarak sadeliğinde ön planda tutulduğunu görüyoruz. 2018 yılının prenses gelinlik modellerine baktığımızda, önceki yılarda tercih edilen kar beyaz renkler yerine, kırık beyaz ve daha farklı renklerinde kullanımına şahit olacağız. Bu yılın prenses gelinlik modellerinde nostaljik görüntüleri de görmeye hazır olun. Romantik bir model arayanlar için Fransız danteliyle işlenmiş prenses gelinlik modelleri göz dolduracak. Özellikle yaka kısmında kullanılan dantel işlemeli, uzun kuyruklu prenses gelinlik modelleri herkes tarafından beğenileceğe benziyor.

2018 yılının moda bir başka prenses modeli ise, spor şıklık sevenlerin daha çok tercih edeceği, kat kat etekler ve eteklerde dantel ve tüylerin ortak kullanımıyla hazırlandığı tasarımlar olacak. Bu yıl ayrıca çok dikkat çekecek bir diğer gelinlik modeli de, üç boyutlu kumaşlarla hazırlanmış prenses modeller olacak. Özellikle pembe ve tonlarıyla hazırlanan bu gelinlikler modern bir görüntü arayan bayanlar için vazgeçilmez olacağa benziyor.

Yorumlar