2018 Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-abiye-elbise-modelleri/ - Kadınların günlük kıyafetleri dışarı herhangi bir yere çıkarken giydikleri dış giyim parçaları ile nişan, düğün kına gecesi gibi özel etkinliklerde kullandıkları kıyafetlerden farklıdır. Stil sahibi bayanlar özellikle, nişan düğün, balo vs. özel etkinlik ve merasimlerde giydikleri kıyafete büyük önem verirler.

   Günlük giyimde o kadar özenmeyen hanımlar gündelik kıyafet olarak çoğunlukla etek pantolon, bluz ve kazak gibi klasik kıyafetleri tercih ederken, özel günlerde tercihleri çoğunlukla abiye elbise modellerinden yana olmaktadır. Ayak bileklerine kadar uzun kollu olarak üretilen abiye elbise modelleri özellikle tesettürlü bayanların olmazsa olmaz giyim parçaları arasında yer alıyor. Bu modeller boncuk ya da pul detaylı olarak tasarlanıp göz alıcı şıklığı ile bayanları adeta büyülüyor.

Abiye Elbise Alırken Nelere Dikkat Edilmeli


Günümüzde bayanların özel günlerinden giymeleri için birbirinden farklı tasarımlarda abiye elbise modelleri üretilmiş ki, bayanları bu modelleri seçerken epey güçlük seçmektedir. Özellikle geniş renk ve model yelpazesine sahip olan abiye elbiseler çoğu bayanların yanlış model tercih etmesine sebep oluyor. Bunun için Abiye elbise seçiminde bayanların kafası karışmaması adına birkaç pratik bilgiler vermekte faydır.

Stil sahibi bayanlar özel günlerinde giymek için abiye elbise seçimlerinde her şeyden önce seçeceği elbisenin modeline dikkat etmelidir. Bu konuda bayanlar zevklerine uygun modelleri tercih edebilirler. Sezonun moda trendleri göz önünde bulundurulup, modaya uygun bir seçim yapılabilir. Ancak moda trendleri arasında yer alan modellerinde her bedene yakışması da mümkün değildir. Bu yüzden  abiye alırken üzerinizde denemeli ve kendinize yakışan modelleri almalısınız. Renk seçimi de bir diğer önemli detaydır. Her zaman ten renginize uyum sağlayan kıyafetler seçmeniz gerekir. Koyu ten rengine sahip bir bayan açık renk model tercih ederken, açık ten rengine sahip bayanlarında koyu renk abiye elbise seçmeleri daha doğru olacaktır.  Kumaş seçimi ise kıyafetin giyileceği mevsim şartı göz önünde bulundurulmalıdır.



 

[gallery link="file" columns="4" size="full" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="2018 Tesettür Kapalı Abiye Elbise Modelleri" ids="1143,1149,1156,1160,1168,1171,1178,1183,1190,1192,1196,1214,1217,1215,1218,1219,1141,1142,1147,1140,1137"]

Yorumlar