2018 Tesettür Gelinlik Modelleri

2018 Tesettür Gelinlik Modelleri


Tesettürlü yaşamı benimseyen gelin adayları 2018 tesettür gelinlik modelleri ararken bu yılın trendini merak etmektedirler. Bundan birkaç yıl öncesine kadar tesettür gelinlikte pek alternatif bulunmamaktaydı. Mevcut gelinliklerin dekoltesi kapatılıyor, tesettüre uygun bir gelin başı uygulaması ile tesettür gelinlik ele ediliyordu. Ancak şimdilerde birbirinden zengin modeller, muhafazakar genç kızlarımızın ilgisini beklemektedir. Pek çok firma en güzel tesettürlü gelinlik modeli için bir rekabet içerisindedir. Mevsimine göre kışlık ve yazlık olarak gelinlikler bulunmaktadır. 2017 yılının modası olan balık kesim tesettürlü gelinlikler 2018’de pek ilgi görmeyecek gibi görünüyor.



2018’in Tesettür Trendleri


Balık kesim sadece tesettürde değil, gelinlik türlerinin genelinde her vücut tipine uymamaktadır. 2018 yılına damga vurması beklenen gelinlik modelleri prenses gelinlikler, A kesim tesettürlü gelinlikler, üç boyutlu gelinlikler ve yoğun dantel işlemeli gelinliklerdir. Ancak bu konuda 2018 tesettür gelinlik modelleri arasında A kesim tesettürlü gelinliklerin diğerlerinden bir adım önde olduğu rahatlıkla söylenebilir. Hemen hemen her bedene uygun gelen A kesim gelinlikler gelini zayıf gösteren tasarımlardır. Drapeler, şifon pelerinler, tüy detaylar ve danteller dikkat çeken ayrıntılar olacaktır. Dantellerin de sıkça kullanılacağından bahsedilebilir.

Dantellerle Sihirli Dokunuşlar


Yukarıdan aşağı süzülen dantelli ayrıntılar 2018 tesettür gelinlik modelleri konusunda modaya yön veren detaylardır. Bilhassa 2018 yılı kır düğünlerinde dantelli tesettür gelinliklerle sıkça karşılaşılacağa benziyor. Artık dünyaca ünlü gelinlik markaları da dekolteli modellerine rahatlıkla tesettürlü modele çevrilme yeteneği kazandırıyor. Prenses gelinlikler de özellikle değerli taşlarla göz doldurmaktadır. Uzun kuyruklu ve uzun duvaklı tasarımlar bu yıl göz alacak. İnce ve fit gelinlerin tercihi olacak. 3 boyutlu tesettür gelinlik tasarımları da bu yıl çok ilgi çekeceğe benziyor.

- https://www.tesetturelbisesi.com/wp-content/uploads/2018/02/2018-gelinlik-modelleri.jpg- https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-gelinlik-modelleri/ - Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız -

Yorumlar