2018 Tesettür Modası

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-modasi/ -  

2018 Tesettür modası şimdiden çok renkli geçeceğe benziyor. Kış aylarında olduğumuz bu günlerde her ne kadar bayanlar koyu renkli kıyafetleri daha çok tercih etseler de, tesettür giyim modası bu yıl iç açıcı renklerde karşımıza çıkacak. İşte merak tüm merak edilenleri ile 2018 tesettür modası.

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından feraceler bu sezonda moda olacak, ancak bu sezon feraceleri daha renkli ve nakış işlemeli olarak göreceğiz. 2018 tesettür modasının en dikkat çekici yanı fular yakaların geri dönüyor olması olacak. Montlarda ve gömleklerde fular yakalara sıkça rastlayacağız. 2018 tesettür kış modasında, bakır, gümüş, kırmızının mat tonları ve altın rengi oldukça moda olacak. Kombinlerde tek renk yerine, moda renkleri bir araya getirerek uyumu yakalamak bu sene oldukça önemli. Kombinlerinizde kullanacağınız zıt renkler ile bu sene modayı yakından takip etmiş olacaksınız. Bu yılın moda kumaşları ise daha çok deri ve süetten oluşuyor. Özellikle ceket modellerinde bu kumaşları sıkça göreceğiz. Unutmadan belirtelim ki, uzun elbiselerle kombinlenecek deri ceket modelleri, hem spor şıklığı hem de klasik şıklığı yakalamak isteyenler için ideal olacak. 2018 tesettür modasında ise en dikkat çekici unsur ise eşarplar olacak. Özellikle renkleriyle eşarplar bu sezon içimizi ısıtacak. Turuncu, yeşil, mavi renkleriyle eşarplar sezonun en iddialı parçası olmaya hazırlanıyor. Özellikle eşarplarda büyük desenleri görmeye hazır olun. 2018 tesettür modasında aksesuarlar ise, olabildiğince abartıdan uzak ve sade olacak. Tuniklerin ve kazakların üzerine takılan kolyeler olabildiğince gösterişten uzak tercih edilecek. Aksesuarda 2018’in en moda rengi ise gri olacak.

Sizde 2018 tesettür modasını yakından takip ederek, şıklığınıza şıklık katabilir, sezonun moda renkleri ve parçalarıyla kendinize en çok yakışan kombinleri yapabilirsiniz.

Yorumlar