2018 Tesettürlü Hazır Gelin Duvakları

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesetturlu-hazir-gelin-duvaklari/ -  

Bundan birkaç yıl öncesine kadar tesettürlü bayanlar, duvak konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorlardı. Genelde beyaz ve düz olan modeller kullanmak zorunda kalıyorlardı. Ancak günümüzde tesettür modasına uygun olarak tasarlanmış hazır gelin duvakları, birbirinden güzel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Bu yılın en moda tesettürlü gelin duvakları, sadelikten uzak, olabildiğince kabarık modellerden oluşuyor. Özellikle dantel modeller gelin adaylarının başlarını süsleyecek. 2018 yılında fazlasıyla göreceğimiz aksesuarlı gelin duvakları özellikle şıklık ve gösterişi bir arada tercih eden bayanlar tarafından tercih edilecek. Pullu desenler, çiçekli motifler ve uğur böcekli modeller özellikle dikkat çekecek. 2018 yılında ayrıca tesettürlü bayanlar tarafından fazlaca tercih edilen ve beğenilerek kullanılan, pelerinli duvak modellerini de sıkça göreceğiz. Her yıl değişen duvak modelleri, her zevkte bayan için farklı seçenek sunarken, duvakta kadınlar için vazgeçilmez renk olan, 2018 yılında da ön plana çıkıyor. Duvak seçiminde bu yıl dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, gelinliğinizle uyum içinde olacak bir duvak seçmeniz, eğer gelinliğiniz sade bir modelse, taşlı, incili veya şık bir tokayla süslenmiş duvak modelleri tercih etmelisiniz. Ancak gelinliğiniz çok gösterişliyse, uçlarında gipür bulunan sade bir model önceliğiniz olmalı. Yerlere kadar uzanan prenses modeli bir duvak tercih edecekseniz, gelinliğinizin balık model kesimli olması, bütünlük açısından çok doğru bir seçim olacaktır.

Duvak modeli tercih ederken, gelinliğiniz, makyajınız ve hatta yüz şeklinizi bile düşünerek, size en uygun modeli seçmelisiniz. Duvaksız bir gelin düşünmek neredeyse imkansızdır, bu nedenle duvak seçimleri, en az gelinlik seçimi kadar özenle yapılmalıdır. Birbiriyle uyumlu gelinlik ve duvağınız ile hayatınızın sonuna kadar unutmayacağınız bu özel günün keyfini çıkarabilir, tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.



 

Yorumlar