2018 Triko Elbise Modelleri

 

2018 yılının en moda parçası olmaya aday triko elbiseleri, bu sene iş yerlerinde, sokakta, davetlerde kısaca her yerde görmeye hazır olun. Özellikle uzun triko elbiseler, bu yılın en çok tercih edilen parçası olacak.

Özellikle tesettürlü bayanların kıyafet seçimlerinde çok tercih ettiği triko elbiseler, bu sene renkleriyle biraz ezber bozacağa benziyor. Taş, pudra, kahve, ekru, yeşil ve mavi renkleriyle 2018 triko elbiseleri bu yıl içimizi ısıtacak. Genç, yaşlı herkesin tercih ettiği triko elbiseleri bu sene sıkça göreceğiz. 2018 yılında özellikle gençler tarafından tercih edilecek kamuflaj desenli triko elbiselerini de fazlasıyla göreceğiz. Rahat kombinlenebilmeleri ve salaş görünümleri ile triko elbise modelleri bu sezonda revaçta olacak. Bu sene daha fazla renk ve desende göreceğimiz triko elbise modellerinde, özellikle cepli modeller çok moda olacak. Ayrıca pliseli triko elbise modelleri de dikkat çekici olarak karşımıza çıkacak. Triko elbise dendiğinde her ne kadar vücudu saran modeller akla gelse de, bu sezon özellikle belden kesik, basene indikçe bollaşan triko modelleri çok moda olacak. Triko elbiseleri en şık kombinleme tarzı ise, 2018 yılı için desenli külotlu çoraplar ve uzun çizme olacak. Triko elbise ile zıt renklerde seçeceğiniz çorap, çok şık gözükecek ve çok daha modern görüneceksiniz. Ayrıca bu yıl triko elbise modelleri ile kombinleyeceğiniz deri ceketlerde fazlasıyla talep göreceğe benziyor.

Yeni sezonun en çok beğenilecek parçası olan triko elbiseleri, henüz hiç denemediyseniz ve gardrobunuzda triko elbiseniz bulunmuyorsa mutlaka acilen bir tane edinmenizi tavsiye ederiz. Kış aylarını sıcacık ve oldukça rahat geçirmenizi sağlayacak triko elbiseler, her yerde giyilebilme özellikleri ile de gardrobunuzun vazgeçilmez parçası olacak.



  - Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-triko-elbise-modelleri/

Yorumlar