Büyük Beden Giyimde Tarz Yaratın

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/buyuk-beden-giyimde-tarz-yaratin/ - Kilolu bayanların en sık yaşadığı sorun vücut ölçülerine uygun giyinememesidir. Geçmişte yaşanan alternatif eksikliği büyük beden giyinen bayanlarımızın oldukça sıkıntı yaşamasına sebep oluyordu. Günümüzde giyim sektörünün gelişmesiyle artık büyük beden çeşitliliği de artmıştır.  Birbirinden farklı tarzda geniş, rahat ve şık tasarımlarla büyük beden giyim kendi içerisinde harikalar yaratmıştır.

Tüm bayanların kendi vücut ölçülerine göre giyinmelerinin gerektiğini savunan moda tasarımcıları yeni sezonda bayanlarımız için birbirinden farklı ürünler tasarlayarak ortaya harika işler çıkarmışlardır. Büyük beden abiye konusunda gün geçtikçe daha güzel tasarımlara imza atan moda tasarımcıları yeni sezonda bayanların yüzünü güldüreceğe benziyor.


Büyük Beden Abiye Modelleri


Moda tasarımcılar yeni sezonda birbirinden şık büyük beden abiye modelleri tasarlamıştır ve sektöre çok hızlı giriş yapmıştır. Renkleri, yapısı ve kaliteliğiyle ön plana çıkan büyük beden abiye modelleri sizleri kendine hayran bırakacak. Moda tasarımcıları her boya, kiloya göre hesap yaparak şık tasarımlar ortaya koymaktadır demiştik, aynı zamanda büyük beden abiye seçiminde zorlanan bayanlarımız için özel tavsiyelerde de bulunmuşlardır. İşte size abiye modelinizi seçmeden önce ufak tüyolar,
  • Büyük beden giyim asla kendinizi koyu renklere hapsetmeniz demek değildir, vücut ölçünüze göre bulduğunuz abiye modelinizin renkli olanını tercih etmelisiniz. Bu sizi daha canlı ve şık gösterecektir.

  • Eğer vücut ölçünüzde rahatsız olduğunuz bölgeniz göbek kısmınızsa dert etmeyin. Seçeceğiniz abiye modelinizin göbek kısmından bol gelerek aşağı süzülen şık bir abiye tam size göre tasarlanmıştır.

  • Büyük basenli bayanları da unutmadık. Mutlaka abiye seçiminiz de kusurlu gördüğünüz yere uygun model seçmelisiniz. Büyük basenleriniz varsa en çok dikkat etmeniz gereken nokta alt vücudunuza yapışan modellerden kaçınmanız olacaktır. Seçmeniz gereken üst kısmınıza oturmuş ve alt kısma doğru süzülmüş canlı ve şık bir tasarım seçmeniz olacaktır.


Bu sezon moda tasarımcıları büyük beden abiye modellerinde koyu renkleri tarihe gömmüştür. Koyu renk yanlış seçimdir. Önemli olan şık renklerle vücudu tamamlamaktır. Bu senenin en moda renkleri şunlardır; pembe, somon, mavi ve zümrüt yeşili.

Yorumlar