En Özel Gününüzde Ayağınızdaki Işıltı

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/en-ozel-gununuzde-ayaginizdaki-isilti/ - Her dönemim modasında değişimler yaşanmaktadır. Her yıl giyim kuşamda ihtiyaçlar değişmekte ve moda akımı da buna göre şekillenmektedir. Ve bunların ışığında değişen bir diğer önemli moda akımı da ayakkabı çeşitliliğindedir. Özellikle düğün gecesinde şıklığın bir bütün olması için ayakkabılar olmasa olmazlar arasından yer almaktadır. En özel gününüzde ayağınızdaki ayakkabının şıklığı çok önemlidir. Ve buna istinaden her gelinlik için farklı ayakkabılar tasarlanmaktadır. Ayakkabı seçiminin hem gösterişli hem şık hem de rahat olması o gece için en önemli etkenlerden biridir. Ayakkabılarınızı bu yılın moda tasarımlarından seçeceğiniz gibi tasarım atölyelerinden kendi istediğiniz tarza uygun ayakkabı siparişi verebilir ve özel gününüze uygun bir model dikimi yaptırabilirsiniz. Ama zamanım yok diyenlerdenseniz 2018 yılının ayakkabı modellerini incelemekte faydalı olacaktır.


 2018 Yılı Gelinlik Ayakkabı Modelleri


Bu sene gelinlik seçimlerinizin altına işlemeli ayakkabılar seçme olasılığınız çok yüksek. Desenli ve işlemeli ayakkabılar en çok tercihe dilen tasarımlar arasında yerini alacak. Renklerde kemik beyazı, pudra rengine yakın renkler ve gümüş işlemeli desenli renkler bunun yanında bej ve tonları ile birlikte harmanlanarak tasarlanmış şekildedir. Topuk ölçüleri her ne kadar kişiye özel olsa da platform topuklar, yüksek olmayan ince topuklar, küt topular, yine seksenler modası olan kare topuklar revaçtadır.
Özellikle desenlerin ve ayakkabılar üzerinde çiçek motiflerinin olduğu tasarımlarda bu senenin en çok dikkat çeken modelleri arasında yer almaktadır. Taş işlemelerin incilerle süslenmiş olması da 2018 gelinlik modellerini daha zarif ve şık göstermektedir. Bu senenin ayakkabı modası her dönemde olduğu gibi en şık ve en zarif ayakkabılardan oluşmaktadır. Ayrıca topuklu ayakkabıların yanında gecenin ilerleyen zamanlarında daha rahat olabilmek adına gelin babet modelleri de bu senenin en çok tercihe dilen ürünleri arasında yer almaktadır.

Yorumlar