Gelinlik Seçerken Neye Dikkat Etmeliyiz ?

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/gelinlik-secerken-neye-dikkat-etmeliyiz/ - Gelinlik seçiminde yapılan hatalardan en büyüğü, sadece moda olduğu için gelinlik seçimi yapmaktır. Oysaki her vücut tipine yakışan gelinlik modeli farklı olmaktadır.

Balık etli bir gelin adayıysanız size tavsiyemiz öncelikle beyaz renkli gelinliklerden uzak durmanız, krem ve kırık beyaz renkli gelinlik modellerine yoğunlaşmanız olacaktır. Beyaz renk sizi olduğunuzdan da kilolu gösterecektir. Özellikle dikkati kilolu bölgelerden uzaklaştırmak gelinlik seçiminde en önemli noktadır. Dikkat çekici aksesuarlar kullanmak ve dikkati yakaya çeken modeller kullanmak en doğru tercih olacaktır. Eğer çok zayıfsanız ve boyunuz uzunsa prenses model, kabarık modeller sizin için en ideal tercih olacaktır. Ancak boyunuz kısaysa, boynu olduğundan daha uzun gösteren V kesim modeller tercih edilmelidir.

Gelinlik seçiminde bir diğer dikkat edilmesi gerekli konuda, düğünün nerede olacağıdır. Eğer gösterişli bir düğün töreniyle evlenmeyi düşünüyor, şık bir otelde veya balo salonunda düğününüzü gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, gelinliğinizin de buna uygun olarak gösterişli olması gerekir. Taşlı modeller, ışıltılı parçalar ve danteller gelinlik modelinize çok daha fazla gösteriş ve şıklık katacaktır. Düğün töreninizi açık havada, sade bir törenle kutlamayı düşünüyorsanız, olabildiğince sade ve rahat gelinlikleri tercih etmelisiniz. İçerisinde rahat hareket edebileceğiniz, çiçek desenleri ile hareketlilik verilmiş gelinlik modelleri bu mekanlar için uygun olacaktır.

Hayatınızın bu en mutlu ve en özel gününde, prensesler gibi görünmeniz elbette hayallerinizi süsler. Kendinize en yakışan modelle, şık bir gelin olmanız hiçte zor değil. Sizlerde bu konuda profesyonel destek almak, deneyimli ekibimizin size sunacağı çözümlerden yararlanmak isterseniz moda evimizi ziyaret edebilirsiniz. Yıllardır süregelen tecrübe ve deneyimlerimiz ve birbirinden şık tasarımlarımızla, sizlerin bu en güzel gününüze hazırlanmanızda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Yorumlar