Tesettür Gelin Başı Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/tesettur-gelin-basi-modelleri/ - Düğüne hazırlık çok kapsamlı bir konudur. Bir sürü listeler yapılır, tecrübelilerden yardımlar alınır alışverişler yapılır... Çok yoğun bir tempodur düğüne hazırlık. Ama bu hazırlığın içindeki en güzel anlardan biri de gelinlik seçiminin yapıldığı anlardır. Hayatınızın değişeceği güne sayılı günler kala birde gelinlik seçmeniz beğenmeniz hatta ona aşık olmanız gerekmektedir. Gelinliği seçmekle de bitmez bir de duvak vardır. Duvak ve devamında gelin başı gelini tamamlayan en önemli ve en güzel detaylardır.

Tesettürlü Gelin Olmak


Eskiden tesettürlü gelin olmak çok zordu. Bu yüzden aslında tesettürlü olan birçok insan düğün ve nişan gecelerine özel açık giyinmiştir. Farklı kumaşlardan orayı ört burayı kapat şeklinde derme çatma bir gelinlik ve nişanlığı kimse giymek istememiştir. Ancak günümüzde tesettürlüler için yeni ayrı bir sektör oluştu. Artık herkesin ihtiyacına ve tarzına uygun modeller var piyasada. Bu durum gelinlik piyasasını da etkiledi. Şimdilerde hem tesettürlü gelinlikler hem de binlerce çeşit tesettürlü gelin başı modeli, seçeneği var. Yapmanız gereken şey en güzel gelinliği seçmek ve ona en uygun gelin başı modelini yaptırmak.

Tesettürlü Türban Tasarımı


Modelinizi belirleyip netleştirebilmeniz için öncelikle gelinliğinizi seçmeniz ve gelinliğe en uygun duvağı belirlemeniz gerekir. Duvağın kısa mı uzun mu olacağına, güpürlü mü tül mü olacağına, taşlı, incili, işlemeli mi yoksa sade mi olacağına karar verdikten sonra gelin başınızın modeli aşağı yukarı belirlenmiş olur. Tercihe göre taç da eklenebilir. Netice itibariyle gelin başı neredeyse gelinlik kadar önemli detaylı ve kafa yorulması gereken bir uğraştır. Gelinlik ve duvak seçimlerinizi yaptıktan sonra internetten, dergilerden veya kuaförünüzden birçok tesettür gelin başı modelini inceleyebilirsiniz. Düğün gününden önce kuaförünüzle mutlaka iletişime geçmelisiniz ve onu nasıl bir şey istediğiniz hakkında bilgilendirmelisiniz. Kuaförünüzün de önerilerini dikkate alıp gelinliğinize ve yüzünüze, kısacası kendinize en uygun gelin başı modelini bu şekilde belirleyebilirsiniz.



[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="full" link="file" ids="1020,1025,1053,1018,1019,1017,952,947,1026,1054,1055,1056,1222,1223,1224,1225,1226,1227,1228,1229,1230"]

Yorumlar