2018 Annahar Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-annahar-abiye-elbise-modelleri/ - Tesettür giyimde yeni parlamaya başlayan Annahar sevilen bir marka olma yolunda ilerliyor. Tesettür abiye modelleri dikkat çeken Annahar markası 2014’te kurulan ve 2015’ten itibaren tasarım yapmaya başlayan Nakkış Tekstil’in bir markası. Piyasada oldukça yüksek fiyatlardan satılan tesettür giyim modellerini uygun fiyata sağlamayı kendine misyon edinen marka 2018 Annahar abiye modelleri ile birlikte şık gömlekleri ve etekleriyle de göz kamaştırıyor. Harika bluz - gömlek uyumu, etek tasarımları, sade tunik tasarımları ve örgü desenli kap modelleri ile dikkatler Annahar’ın üzerindedir.


Tesettür Giyimde 2018 Rüzgarı


Abiye elbiseler Annahar tesettür giyim kataloğunda en dikkati çeken ürünler arasındadır. Pullu - payetli kumaşların ağırlığı gözler önüne serilmiştir. Genç tesettürlü bayanları kendine hedef kitle olarak seçen 2018 Annahar abiye modelleri Zuhur ve Lina modellerinin yanı sıra Neva adını verdiği tasarımıyla ön plandadır. Annahar abiyeleri düğün, nişan, söz ve nikah gibi özel davetlerde zarafetin ve şıklığın sembolü olma yolunda ilerliyor. Abiyeleri tamamlayan aksesuarlar, ayakkabılar ve çantalar gibi detaylarla harika kompozisyonlar yakalanabiliyor. Annahar abiyeleri şıklığın yanı sıra rahat kullanım da vaat ediyor.


Renklerle Annahar 2018 Sezonu


Her giyim tarzında olduğu gibi 2018 Annahar abiye modelleri de tercih edilen renklerle anlam kazanıyor. Örnek vermek gerekirse pudra tonları, mor, taba, fuşya ve bordo renkler Annahar abiyeleri konusunda en çok tercih edilen renkler arasındadır. Bununla birlikte zümrüt ve taba renkleri de harika tasarımlarda bulunan renkler olarak dikkat çekiyor. Özel günlerde zarafet ve şıklığın yanı sıra kıyafetin rahat olması da önemlidir. İçinde rahat edilmeyen bir kıyafet ne kadar şık görünürse görünsün, kullanım kolaylığı olmadığı takdirde kıyafeti giyende pişmanlık oluşturabilir.

Yorumlar