2018 Gamze Özkul Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-gamze-ozkul-abiye-elbise-modelleri/ - Düğün, nişan, nikah, söz ve kına gibi özel günlerin yanı sıra günlük ve spor giyimde 2012 yılından bu yana kendinden söz ettiren Gamze Özkul, tercih edilen bir marka olmuştur. Farklı elbise türlerinin kombin yapılabildiği 2018 Gamze Özkul abiye elbise modelleri ışıltılı taşların, çiçek modellerinin ve üç boyutlu desenlerin sıklıkla kullanıldığı tasarımlardır. Kabarık eteklerde genel itibariyle kelebekler ve çiçekler kullanılmıştır. Düz renk abiyeleri hareketlendirmek için bu yöntem tercih edilmiştir. Abiye kıyafetlerde püsküller ve şifon kumaşların tercih edildiği rahatlıkla gözlemlenir.

Gamze Özkul ve Abiyeleri


Kumaşların parlak olup, taşlarla hareketlendirildiği 2018 Gamze Özkul abiye elbise modelleri özellikle eteklerde kabarık tasarımlar sunmaktadır. Prenses model tercihi ile tesettür dünyasında nostalji yaşanıyor denilebilir. Pelerinler de abiye tasarımlarında tercih edilen bir detaydır. Kıyafetler ile eşarplar arasındaki uyum, Gamze Özkul abiyelerinde en çok dikkati çeken detaylardan birisidir. Abiye üzerindeki detaylarla kıyafetlerin ve eşarbın uyumu ile harika kompozisyonlara imza atılmıştır. Örnek verilecek olursa dantel detaylı gülkurusu elbise, turkuaz şal ile birlikte harika bir uyum yakalamıştır.

Dantel Detaylı Harika Abiyeler


Cepli somon abiye, somon rengi sim abiye ile lila, somon ve haki yeşil renkli ahra abiyeler 2018 Gamze Özkul abiye elbise modelleri arasında güçlü alternatifler olarak dikkat çekiyor. Pudra rengi, bordo, mor, gri ve nar çiçeği renklerinde mira abiyeler de göze hitap eden modeller arasında yer alıyor. Balık kesimi tasarımlardan ışıltılı siyah ve gri abiyeler zarif bir görünüm için harika bir seçimdir. Elsa adlı modeller ise bordo ve pudra renkleriyle göze hitap ediyor. Fuşya renkli abiye, gri cepli abiye, balık kesim gri abiye diğerleri gibi tercihe değer modellerdir.

 

Yorumlar