2018 Kaftan ve Bindallı Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-kaftan-ve-bindalli-modelleri/ - Tesettürlü bayanların özellikle kına geceleri ve nişanlarda giymeyi tercih ettiği kaftan modelleri, 2018 yılında farklı modelleri ve birbirinden şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
2018 kaftan modellerinde, ipek ve kadife kumaşlardan yapılan kaftan modelleri oldukça revaçta olacak. Yaprak ve çiçek motifleriyle süslenen kaftanlar, bu sezon hiç olmadığı kadar gösterişli ve şık modelleriyle karşımıza çıkacak. Bu senenin nişanlıklarda moda rengi olan kırmızı ve tonlarının kaftanlarda da oldukça fazla kullanıldığını görüyoruz, ayrıca mor ve bordo renklerini de ön planda olarak izleyeceğiz.

Bu sezonun kaftan modelleri arasında; hint işlemeli, dantelli, uzun kuyruklu ve iki parça kaftan modelleri oldukça fazla tercih edilecek. 2018 tesettür kaftan modellerinde farklı renkte bir elbise üzerine, parlak tafta kumaşlarla kombinlenen kaftan modelleri de oldukça moda olacak. Gösterişli tasarımları seven ve özellikle kına gecelerinde sultanlar gibi görünmek isteyen tesettürlü bayanlar için, bu yıl da Hürrem kaftanları zirvede olacak. Bu sezon tüm kıyafetlerde sıkça göreceğimiz püskül detayları kaftanlarda da kullanılıyor. Omuzlardan sarkan, boncuk işlemeli püsküllü kaftanlar, özellikle modayı takip edenlerin tercihi olacağa benziyor. Kabarık bindallı modelleri de, göğüs kısmında yer alan taşlı işlemeler ve A kesim tül modelleriyle, 2018 ‘in yeni kaftan modelleri arasında olacak. Yine kabarık model, straplez kesim ve kollarda transparan detaylı kaftanlar, sezonun trend kaftanları arasında yerlerini alıyor.

Tüm bu modelleri ve çok daha fazla kaftan modelimizi moda evimizde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dilediğiniz takdirde, beğendiğiniz kaftan modelini, kaliteli kumaşlarımız ve işçiliğimizle, vücut ölçülerinize uygun olacak şekilde dikiyoruz. Özel günlerinizde özel görünmek için sizde moda evimize gelebilir, sizin için sunacağımız birbirinden şık ve gösterişli kıyafetlerden birini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar