2018 Tesettür Kadife Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-kadife-abiye-elbise-modelleri/ -  

Kadife Kumaşlar


Kadife kumaşlar, parlak ve yumuşak bir kumaş türüdür. Dokuma lifleri yüzeyi kaplayacak biçimde bırakılır ve güzel bir görünüm kazandırılır. Kadife kumaşlarda naylon, yün, pamuk veya ipek iplikler tercih edilebilir.

1980’li yılların vazgeçilmezi olan kadife kumaşlar, 2017 yılının trendleri arasında yer almaktaydı. Kadife kumaş severlere bir müjdemiz var. Kadife modası bu sene de devam ediyor. 2018 tesettür kadife elbise trendleri merak edilen konuların başında geliyor. Yazın ipek kumaşlar, kışın kadifeler.

 

Tesettür Giyimde Kadife Modası


Tesettür giyim, son yıllarda ciddi bir pazar büyüklüğüne ulaşmış durumda ve tesettür modasında da kadife esintilerini görmek mümkün.

Özellikle sonbahar kış sezonunda kullanılan kadife kumaşlarda bordo, mürdüm, gül kurusu, parlement mavi, vizon ve yeşil gibi nispeten koyu renkler tercih ediliyor. Kadifenin yumuşak dokusu da kadınları cezbediyor. Daha çok ceket ve ikili takımlarda kullanılan kadife kumaşları tesettür elbise modellerinde de görmeye başladık. Ağır ve feminen duruşu nedeniyle 2018 tesettür kadife elbise trendleri arasında özellikle gece elbisesi modellerinde sık tercih edilmektedir.

Kadife ağır bir kumaş türü olması nedeniyle tesettür giyimde vücut hatlarını sarmayan modelleri tercih etmek gerekir.

 

Salaş ya da Balık Kesim Kadifeler


2018 tesettür kadife elbise trendleri arasında balık kesim ya da salaş modellere rastlamak mümkün. Tesettür elbiselerde çoğunlukla düz kadifeler, drape ya da belden kuşaklı modeller, parlak şık tasarımlar tercih ediliyor. Tüy ya da dantel detaylar da sıklıkla kullanılıyor. Bu tasarımlar gençlerin de ilgi göstereceği ürünlere dönüşüyor.

 

Kadife Kombinler


Özellikle boydan elbise modellerinde kadife kumaşlar mutlaka takı ve aksesuarlarla desteklenmelidir. Sade kadife elbiseler tercih ediyorsanız zevkinize uygun aksesuarlarla hareket kazandırabilirsiniz. Kadife elbise modelleri, doğal renk uyumu içerisinde tafta şal ya da ipeksi düz renk şallarla kombinlenebilir.

Yorumlar