2018 Tesettür Nişanlık Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-nisanlik-modelleri/ - Evliliğe doğru atılan ilk adım olarak değerlendirilen nişan günleri, gelin adayının şıklığının ön planda olduğu zaman dilimleridir. Nişanlık adı da verilen nişan kıyafetinin de her yıl değişen modası vardır. Örneğin 2018 tesettür nişanlık modelleri kapsamında pek çok model bulunmaktadır. Sade ve düz nişanlıklar olduğu gibi gösterişli modeller de söz konusudur. Bunların etek kısmı düz olabildiği gibi aralıklı pileye de sahip olabilmektedir. Etek kısmı belden oturtmalı olan bir alternatif de bulunuyor. İnce bir kemer veya şeritle desteklenerek kemer görünümünden uzak durulabilir.



Sade Nişanlık Modelleri


Kalın kemerlerin nişanlığı kaba gösterdiği bilinmektedir. Dolayısıyla 2018 tesettür nişanlık modelleri kapsamında kalın kemerler tercih edilmiyor. Gipür ve dantel detaylar sade nişanlıkların önemli unsurlarıdır. Sade nişanlık modellerinde gipür sıklıkla kullanılır. Ancak aşırı kullanımı gözü yorar ve beklenen sadeliğin aksine fazla gösteriş sergiler. Gipür ile dantel detayın aynı oranda kullanılması şarttır. Sadelikten hoşlananlar için etek kısmında kullanılan inci ve boncuk detaylar can sıkar. Kollarda ve üst kısımlarda az miktarda ve abartısız bir şekilde boncuk ve inci tercih edilebilir.



Gösterişli Nişanlık Modelleri


Sade modelleri kendisine uygun bulmayan genç kızlarımız nişanlığın etek bölümünde sık pileler tercih ederek biraz daha hareketli bir nişanlık elde edebilir. Etek kısmı kabarık olan nişanlık tasarımları biraz gösterişten çekinmeyen gelin adayları için 2018 tesettür nişanlık modelleri arasında gösterilebilir. Bunun için ayrıca nişanlığın üst kısmında inci detay tercihi göze hitap eden, çekici bir görünüm arz eder. Aralara eklenen boncuklar da incilerle daha harika görünecektir. Nişanlığın üst kısmında ve kollarında gipür tercihi yapılabilir. Gipür detaylar ayrıca başörtüsünde, özellikle tek renkli başörtülerinde rahatlıkla tercih edilebilir.

Yorumlar

Yorum Gönder