2018 Tesetturisland.com Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesetturisland-com-abiye-elbise-modelleri/ - Tercihini tesettürlü giyimden yana kullananlar düğün, söz, nişan, kına ve nikah gibi özel günlerde zarif ve şık görünüm elde etmek için 2018 Tesettür İsland abiye modelleri gibi bir takım arayışlara girmektedirler. Tesettür İsland abiye konusunda Aşiyan, Bwest, Hewest Line, Özduman ve Zernişan gibi markalara ev sahipliği yapan bir tesettürlü giyim alışveriş platformudur. Abiye modellerine bakılacak olursa toz pembe, mor, boncuk mavi, krem, lacivert, haki yeşil ve fuşya renkler göze hitap eden tasarımlarda tercih edilen renklerdir.


Tesettür İsland Abiye Alternatifleri


Genel itibariyle 2018 Tesettür İsland abiye modelleri ele alındığında elbise rengi ile eşarp renginin aynı olduğu görülmektedir. Gümüş işlemeler ve simli büst süslemeleri dikkat çekmektedir. Kimi modellerde ise dantel detaylar etek kısmını süslemektedir. Abiyelerin üzeri pul payetli saks mavisi tesettür abiyeler göz kamaştırmaktadır. Dantel detaylı bebek mavisi, çiçek detaylı mint tesettür abiyeler de ilgi çekmektedir. Desenli somon, pul payetli ekru modeller tesettürlü bayanların ilgisini beklemektedir. Simli lila abiye model ise kollar ve etekte dantel detaylarla dikkat çekmektedir.

Farklı Tasarım Abiye Seçenekleri


Pul payetli tesettür elbiselerle birlikte taş detaylı abiyeler 2018 Tesettür İsland abiye modelleri arasında en dikkat çeken modellerdir. Yaprak detay tercihi ise düz renkli abiyelere hareket kazandırmaktadır. Pırıltılı gri ve bej tesettürlü abiyeler ise sadelik ve zarafet katmaktadır. Boncuk işlemeli mürdüm, pudra, bebek mavisi renklerdeki abiyeler de rahatlıkla tercih edilebilecek modeller arasındadır. Eteği tüllü ekru tesettürlü modellerde ise krem, pudra ve somon renkler göze hitap etmektedir. Pelerinli modeller ve boncuk detaylı modellerde de krem üzerine siyah danteller zarif ve şık bir görünüm isteyenlerin tercihi olabilir.

Yorumlar