2018 Tozlu Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tozlu-tesettur-abiye-elbise-modelleri/ - Tesettür giyimde etek, bluz, ceket ve tuniklerin yanı sıra tesettür abiye modelleri ile tercih edilen bir marka olan Tozlu markası 2018 Tozlu tesettür abiye elbise modelleri ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Tozlu, zengin abiye çeşitleri ve hesaplı fiyatlarıyla tesettür dünyasına renk katan bir marka olmayı başarmıştır. İncili abiye modelleri dikkatleri en çok çeken modellerin başında gelmektedir. Elbisenin büst kısmındaki incili detaylar elbiseyi oldukça çekici kılmaktadır. Siyah, bordo ve antrasit renkteki abiyeler, siyah şalla harika kombinler oluşturmaktadır.

Tozlu Abiye Tasarımları


İncili abiye tasarımları 2018 Tozlu tesettür abiye modelleri arasında dikkat çekmekte olup, pudra renk abiyenin üzerine gri şal seçimi ile güzel bir kombinasyon elde edilmiştir. Ön detaylı abiyelerde ise yeşil, bordo ve siyah abiyeler yine siyah şalla aynı harika kombinasyonu sağlamaktadır. Sim hasır detaylı abiyelerde mürdüm, saks mavisi ve siyah renkler kendinden bahsettirmektedir. Bordo abiye krem tunik ve hardal rengi şal ile harika bir uyum içerisindedir. Saks mavisi sim hasırlı abiyede ise yine saks mavisi şal tercihi zarif bir görünüm arz etmektedir.

Harika Kombinli Abiye Çeşitleri


Yukarıdaki modellerin yanı sıra arka fermuarlı abiyeler, bel kuşaklı abiyeler, pul detaylı abiyeler ve şifon detaylı abiyeler şıklık ve zarafet göstergesi olmayı başarmış tasarımlardır. Bu yönüyle söz konusu abiyeler 2018 Tozlu tesettür abiye modelleri arasında farklı renklerle yer almaktadır. Şifon detaylı tasarımda tercih edilen mor renk abiye, beyaz şalla iyi bir ikili oluşturmuştur. Bel kemerli tasarımda ise siyah abiye, tül detaylarıyla göze hitap etmektedir. Pul detaylı tasarımda ise kol ve büst bölgesindeki dantel detayları yeşil tonlarıyla kendinden söz ettireceğe benzemektedir.

Yorumlar