2018 Yeni Sezon Aker Eşarplar

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-yeni-sezon-aker-esarplar/ - Kırk yılı aşkın bir süredir eşarp modasına yön veren Aker eşarplar günümüzde modern teknolojiyle üretilerek pek çok desen ve renk seçme şansı tanıyor. Bunlar arasında 2018 yeni sezon Aker eşarplar su ve leke tutmayan ve nano teknoloji kullanılan eşarplar olarak dikkat çekmektedir. En kaliteli ipekler kullanan Aker eşarpları yeni sezonda da dikkatleri çekmeye devam edecek. İlk günkü renk ve desenini uzun yıllar koruyan yeni modeller de eşarp baskı işleminde de modern tekniklerle tesettür dünyasına yön veriyor.

Modern Tesettürde Aker Tercihi


Yazın cool - ex teknolojisinin çok işe yaradığı 2018 yeni sezon Aker eşarplar insan tenini 2 derece daha serin tutabiliyor. Bu teknoloji Aker tarafından ilk defa kullanılan bir özellik. Aker şıklığı ve zarafetinin yanı sıra cool - ex teknolojisi modern çağın gerekliliklerinden biri olan kullanıcı konforuna yönelik büyük bir adım özelliğini taşıyor. Mürdüm, fuşya, hardal sarısı, bordo, haki ve tarçın gibi pek çok renk bu yılın da modasıdır. Doğanın armağanı olan parlak ve canlı renklerle yapılan kıyafet kombinleri ile dikkatler çekilmeye devam edecektir.

Eşarpta Tarz ve Zevkler


Farklı desen ve renk seçeneklerinin ve modern teknolojinin ürünleri olmasını yanı sıra 2018 yeni sezon Aker eşarplar geleneksel Türkiye motifleri ve moda trendlerini buluşturuyor. Bu harmanlama tarzında barok desenler ile fütürist çizgiler bir araya gelerek harika kompozisyonlar meydana getirilmektedir. Fausto Zonaro ile Osman Hamdi Bey’in tabloları, bir ressam hassasiyetinde eşarplara işlenmektedir. Doğadan ve insandan gelen değerleri buluşturan yeni sezon Aker eşarpları çevreye karşı da duyarlılığını ortaya koyuyor. Kanserojen içermediğini OEKO-TEX kalite belgesi ile kanıtlayan Aker, tercihi hak ediyor.

Yorumlar