Siyah Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/siyah-tesettur-abiye-modelleri/ - Tesettür giyim genel itibariyle abiye modellerinin hakim olduğu bir giyim şeklidir. Bunlar arasında siyah tesettür abiye modelleri ilgi gören tesettür giyim örnekleri arasındadır. Siyah rengin verdiği asalet ve zarafet abiye modellerde de kendinden bahsettirmektedir. Siyah abiye ile birlikte kullanılacak şal ya da başörtüsünün de uyumlu olması gerekmektedir. Bu noktada lila, mor, siyah, turkuaz renkler, siyah abiye ile harika kombin oluşturmaktadır. Büst kısmındaki dantel işlemelerin rengi de aynen başörtüsü ve şal ile uyumlu olduğu takdirde tesettür giyimde şıklık için gerekenler yerine getirilmiş olur.

  Çeşitli Tesettür Abiyeler


Pelerinli modeller de son dönemde sıkça tercih edilen tesettür abiye modelleri arasında yer almaktadır. Şifon paçalı siyah tesettür abiye modelleri de rahatlıkla tercih edilebilecek alternatifler arasındadır. Krep siyah abiyeler, dantelli siyah abiyeler ve pamuklu abiyeler şık ve zarif abiye modelleridir. Asimetrik dantel detaylı siyah abiyeler ve jakarlı tafta abiye modelleri, tül detaylı abiyeler bu yıl kendinden çok söz ettireceğe benzemektedir. Taş süslemeli abiyeler ise tesettür dünyasına zariflik getiren siyah renk tercih edildiğinde harika bir görünüm arz etmektedir.

Detaylarla Siyah Abiyeler


İncili, dantelli ve tül detaylı siyah tesettür abiye modelleri ile birlikte ilgi çeken modeller arasında gipür işlemeli siyah abiyeler bulunmaktadır. Ayrıca drop baskılı abiyeler, sim deteylılar, pliseli abiye elbiseler özellikle gençlerin ilgisini çekmektedir. Pelerinli siyah abiye modelinde tercih edilen siyah tül pelerinler, abiyeye ayrı bir hava katmaktadır. Tesettür giyimde klasik çizgileri sevenlerin tercihi ise siyah renkte kadife abiyeler olmaktadır. Çeşitli süslemelerle ilgi çeken bir tasarıma dönüşebilen siyah kadife abiyelerin kemer, broş, ayakkabı ya da çanta gibi diğer detaylarla uyum sağlaması beklenir.

Yorumlar