Tesettür Abiye Elbise Mağazaları

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/tesettur-abiye-elbise-magazalari/ - Bundan birkaç yıl öncesine kadar tesettürlü bayanlar, abiye elbise konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorlardı. Genelde çok fazla olmayan modeller arasından tercih yapmak zorunda kalıyorlardı. Ancak günümüzde tesettür modasına uygun olarak tasarlanmış abiye elbise modelleri ve markaları hızla artıyor ve tesettürlü bayanlara birçok alternatif sunuluyor.

Harputlu Tekstil olarak, abiye denildiğinde akla gelen markalardan biri olan moda evimiz, tesettür abiye kıyafetleriyle Bayburt ilinde uzun yıllardır sizlere hizmet vermektedir. Tesettür abiye elbise arayanlar için, bu sezon oldukça moda olan tasarımlarımız şıklık arayan bayanların tercihi olacak. Bu sezon çok moda olan pelerinle birleştirilmiş abiye elbise modellerimiz, özellikle kış aylarında katılacağınız davetlerinizin vazgeçilmez parçası olacak.

2018 yılının en moda renkleri olan kırmızı, ekru, mor, gold ve bronz tonlarda hazırladığımız tasarımları çok beğeneceğinize eminiz. Abiye tercihini ışıltılı modellerden yana kullanan bayanlar için, ışıl ışıl tasarladığımız abiye elbiselerimizin içerisinde göz kamaştıracaksınız. Özellikle özel günlerde tercih edilen ışıltılı modellerimizle, tüm gözler üzerinizde olacak. Rahatlık ve şıklığı bir arada arayan bayanlar için sunduğumuz geniş kemerli tasarımlarımız ile 2018 tesettür abiye modasında fark yaratıyoruz. Belinize tam oturan, geniş kemerli, kloş kesim abiyelerimizle farklılığınızı ortaya koyabileceksiniz.

2017 yılında fazlaca kullanılan püskül detaylarını, bu sezon abiyelerimizde sıkça kullanıyoruz. Özellikle kol ve göğüs kısmında kullanılan püskül detaylarını, saten ve ipek kumaşlarla birleştirerek tasarladığımız abiyeler, tesettür modasının vazgeçilmezi olacak. 2018 ‘e damga vuracak 3 boyutlu kumaşlarla tasarladığımız abiyelerimizle sizde modayı yakından takip edeceksiniz. Özellikle çiçek motifleriyle tasarlanan üç boyutlu kumaş abiyeler, özel günlerinizin gözdesi olacak.

Sizde 2018 yılının en moda tesettür abiye kıyafetlerini ve çok daha fazlasını arıyorsanız, sizleri moda evimize davet ediyoruz.



[gallery link="file" td_select_gallery_slide="slide" size="full" td_gallery_title_input="TESETTÜR ABİYE ELBİSE MAĞAZALARII" ids="1147,1159,1178,1186,1191,1192,1215,1218,1285,1219,1062,936"]

Yorumlar