Tesettürlü Prenses Gelinlik Modellerinde 2018 Trendi

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/tesetturlu-prenses-gelinlik-modellerinde-2018-trendi/ - Gelinlik konusunda çeşitli kesim türlerinden birisi olarak tesettürlü prenses gelinlik modelleri ilgi gören gelinlik alternatifleri arasındadır. Prenses kesim gelinlikler bele kadar oturan bir model olup, bel sonrası “tarlatan” müdahalesiyle kabarık eteğe geçişin olduğu gelinlik modelleridir. Bir prenses görünümü verdiği için bu ad verilmiştir. Gelinliğin etek kısmına uyum sağlayan gelin başı - duvak ile göz dolduran bir model haline gelmektedir. Kabarık etekli, A kesim gelinlikler, prenses kesim dışında ilgi gören modellerdir. Her birinin kendine has duruşu bulunmaktadır.



Prenses Kesimin Farkı


Kuyruklu ve gümüş işlemeli 2018 tesettürlü prenses gelinlik modelleri pileli etek ve balıkçı yaka üst kısım ile harika bir kombin oluşturmaktadır. Gipür apikli prenses modelde tül detaylar kendinden bahsettirmektedir. Kemer detayı, tül etek ve gipür aplikler modele hayat kazandırmaktadır. Gipür detaylı prenses kesimde özel el işçiliği adeta konuşmaktadır. Uzun kuyruklu prenses kesim, bilhassa ilkbahar aylarında tercih edilmektedir. Gipür işlemeli model, hakim yaka ve bel işlemeleri ile şıklık ve zarafette sınırları zorlayan bir modeldir. Etekteki şerit işlemeler de dikkat çeken detaylar arasındadır.

[caption id="attachment_1125" align="aligncenter" width="640"] 2018 Tesettürlü Prenses Gelinlik Modelleri[/caption]


Prenses Gelinlik Alternatifleri


Plise kumaş - dore işlemeli tesettürlü prenses gelinlik modelleri de özel işçilik gerektiren modellerdir. Farklı bir gelinlik ve büyüleyici bir intiba oluşturmak isteyenler için iyi bir seçimdir. Kaftan görünüme sahip bir modelde ise dantel ayrıntılı üst kesim ve hakim yaka tercihi yapılmıştır. Düğme detayları tercihiyle modele daha bir hareketlenme kazandırılmıştır. Kat etekli ve kemer detaylı prenses kesimde dantel kumaş kullanılabilir. Kat etekleri görülebilmektedir. Boncuklu ve ince bir kemer ise gelinin ince belini temsil etmektedir. Kırık beyaz tafta kumaşlı prenses kesim de ilgi gören modellerdendir.



[gallery size="large" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="2018 Tesettürlü Prenses Gelinlik Modelleri" ids="1631,1629,1480,1125,1126,1127"]

 

Yorumlar