2018 Genç Tesettür Giyim Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-genc-tesettur-giyim-modelleri/ - Kapalı hanımlar tarafından tercih edilen tesettür giyim modelleri 2018 Yılında da farklı modeller ve renklerle satış mağazalarında raflardaki yerini almıştır.Bilindiği gibi geçmiş yıllarda tesettüre girecek genç hanımlar tesettürlü ürün bulmakta oldukça zorlanmaktaydı.Fakat artık bu sorun ortadan kalktı diyebiliriz.

Tesettürlü bayanlar giyim kuşumına özellikle dikkat ettiği bilinen birşey. Özellikle genç muhafazakar kesim, kombin yapmak için farklı arayışlara girmiştir.

Tesettür giyim denilince tabi sadelik ilk akla gelmektedir.Fakat son yıllarda tesettür tasarımcıları yoğun gelen taleplere karşılıksız kalmayarak farklı arayışlara giren genç tesettürlü hanımlar için oldukça şık ve müthiş renk kombinli elbiseler , kıyafetler ,etekler ve tunikler hanımların beğenisine sundu.

[caption id="attachment_2089" align="aligncenter" width="533"]Tesettur Spor Kombin Nasil Olmali Tesettur Spor Kombin Nasil Olmali[/caption]

Hangi Renkler Moda ?


2018 yılı genç tesettür giyimde oldukça farklı renklere yer verildi.Fakat bize göre bebe mavisi hem kombin yapmak isteyen genç bayanlar için hemde şık gözükmek isteyenlere müthiş bir alternatif oldu.Uzun bir tunik ve pantol yada etekle çok özel kombinler yapabilirsiniz.

[caption id="attachment_2095" align="aligncenter" width="450"]2018 Genc Tesettur Giyim Modelleri-cicek-detayli-buzgulu-bebe-mavisi-tesettur-tunik 2018 Genc Tesettur Giyim Modelleri-cicek-detayli-buzgulu-bebe-mavisi-tesettur-tunik[/caption]

Hangi Modeller Genç Tesettür Giyim İçin Moda ?


Geometrik desenlerde bu sene oldukça fazla kullanılmaktadır.Bir çok modele bebe mavisi rengine yer verildiği tasarımcıların çıkardığı modellerden anlaşılmaktadır.Tuniklerde genç tesettürlü bayanların her mevsim tercih ettiği bir giyim ürünüdür.Bunun en büyük sebebi kolay kombinlenebilmesi ve çok şık durmasıdır.

2018 yılında gen tesettürlü bayanlar için bir diğer moda ürünü ise ceket modelleridir. Tunik gibi ceketlerle de uygun renkte bluz ve etek modelleriyle çok şık kombinler yapabilirsiniz.Bebe mavisi renkli bir ceket içersine basic beyaz renkle bluz ve etekle zarif ve şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

[caption id="attachment_2097" align="aligncenter" width="450"]2018 Genc Tesettur Giyim Modelleri-kolyeli-bebe-mavisi-tesettur-tunik 2018 Genc Tesettur Giyim Modelleri-kolyeli-bebe-mavisi-tesettur-tunik[/caption]

 

Kombin Giyimde Renk Uyumunun Önemi


2018 Tesettür modasında ikili üçlü renkler oldukça fazla göreceğe benziyoruz.Özellikle bebe mavisi tunik , beyaz bluz yada gömlek mürdüm etek gibi özel kombinler moda olarak geçmektedir. Tuniklerde kullanılan dantel işlemelerde bu sene moda olarak geçmekte.Tabi bu dantellerin geometrik desenlerle desteklenerek tasarlanmasıda bir başka moda olma unusuru.

2018 Genc Tesettur Giyim Modelleri-asude-yelek-murdum

Sıkça bahsettiğimiz gibi tesettür giyimde yapacağınız güzel kombinlerle kendi modanızıda kendiniz oluşturabilirsiniz.Özel gecelerde abiye tercih edilsede yapacağınız kombinle abiye ve elbiseden daha şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.Tabi bu kombin üst giyimle değil türbanınızlada bütünleştirmeniz gerekmektedir.Siyah,beyaz ve gold renkli şallarla kolay bir şekilde kombininizi tamamlamanız mümkün.

[gallery size="large" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="018 Genc Tesettur Giyim Modelleri" ids="2088,2094,2095,2100,2099,2098,2097,2096,2089,2087,2084"]

Yorumlar