2018 Tesettür Hazır Duvak Modası

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-hazir-duvak-modasi/ - Saflığın ve çiftlerin birbirlerine verdiği sözün simgesi kabul edilen duvak, eski Roma döneminden bu yana kullanıldığı bilinen bir gelin giyimi aksesuarıdır.

Tesettür gelinlik modellerinde de öne çıkan bir ayrıntıdır. Daha önceleri, tek renkli klasik tarzlar tercih edilirken artık muhafazakâr yaşam tarzını benimseyen kadınların giyim tercihleri de zaman içerisinde değişim göstermektedir. 2018 tesettür hazır duvak modası ilgiyle takip edilmektedir.

[caption id="attachment_2000" align="aligncenter" width="694"]Hazir Duvak Hazir Duvak[/caption]

Duvak Seçimi


Kusursuz bir gelin olmayı hayal eden gelin adayları için önemli ayrıntılardan biri de duvaktır. Çok sayıda duvak modeli ve tarzı arasında seçim yapmakta oldukça zor bir iş olduğu açıktır. Bu nedenle gelinliğe gösterilen dikkat ve özenin aynı biçimde duvak için de gösterilmesi gerekir. Duvak seçimi, düğün hazırlığının en önemli ayrıntısıdır. 2018 tesettür hazır duvak modası meraklısı gelin adayları için duvak seçiminin püf noktalarından bahsedelim.

[caption id="attachment_1998" align="aligncenter" width="694"]Hazir Duvak 1 Hazir Duvak 1[/caption]

Duvak seçiminde kişisel beğeninin önemi yadsınamaz ancak yüz tipine en uygun duvağın belirlenmesi de son derece önemlidir. Yuvarlak yüzlü kişilerin yana doğru dökülen uzun modelleri tercih etmesi gerekirken, dikdörtgen yapıdaki yüzlerde kabarık modeller için uygundur.

[caption id="attachment_1025" align="aligncenter" width="612"] 2018 Gelin Baş Modelleri[/caption]

Duvak seçiminde bir diğer önemli husus, gelinlik modelinizle uyumlu olmasıdır. Klasik gelinlik modellerinde iki ya da üç katlı duvak modelleri tercih edilir.

Duvak Süslemeleri


Son yıllarda taşlı, incili modellerin yanı sıra nakış işlemeli modeller de son derece revaçtadır. Sade gelinliklerde süslemeli duvaklar, gelin adaylarının şıklığına şıklık katacak bir detaydır. Aynı şekilde abartılı gelinlik tercihleri sade duvak modelleriyle dengelenmelidir.

Tesettür Duvak Seçimi


Tesettür gelinlik modellerini tercih eden gelin adayları çoğunlukla kabarık duvakları tercih etmektedir. Aynı şekilde dantelli duvak modelleri de sıklıkla kullanılır.

2018 tesettür hazır duvak modası genel olarak sade modelleri ön plana çıkarmaktadır. Kenar işlemeleri olan sade modeller, taş süslemeler, üç boyutlu modeller trend olan modellerdir.

[gallery td_gallery_title_input="2018 Hazır Baş Tasarım Modelleri" size="large" td_select_gallery_slide="slide" ids="1998,1999,2000,1056,1055,1054,1053,1026,1025"]

Yorumlar