2018 Tesettür Tafta ve Saten Gelinlik Modelleri

Tesettür Elbiseleri -Tesettür Giyim Moda Trend Portalınız - https://www.tesetturelbisesi.com/2018-tesettur-tafta-ve-saten-gelinlik-modelleri/ - Tesettür giyim, pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Özellikle muhafazakar giyim açısından arayış içinde olan kadınlar daha çok bu yönde seçim gerçekleştirmektedir. Elbette bu tarz giyinmeyi seçen kadınların, gelinlik tercihleri de tesettür modeller yönünde olmaktadır. 2018 tesettür tafta gelinlik modelleri aslında en çok rağbet gören modeller arasında yer almaktadır. Özellikle deforme olmaması ve ürünlerin kadınların üzerine rahat bir şekilde oturması, tercih edilmesinin en önemli nedenleri arasında yer almaktadır.
Pek çok kadın gelinlik seçimi gerçekleştireceği zaman belli kararsızlıklar yaşamaktadır. Ancak tafta gelinlik modelleri kişileri bu yönde kararsızlıktan da kurtarmaktadır. Kırık beyaz, kar beyazı ve kirli beyaz gibi pek çok renk seçeneğinin yanı sıra, tasarımlar da göz almaktadır.

Ön planda Olan Tafta Gelinlik Modelleri


2018 tesettür tafta gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilenler hiç kuşkusuz hakim yaka tesettür gelinlik modelleridir. Özellikle göğüs altından daralan ve etekleri kabarık olan modelleri kadınlar sıklıkla tercih etmektedir. Baş tasarımı ile de büyük bir bütünlük içinde olan bu modellerde taftadan güller ya da farklı çieçeklerle de etek kısmına süslemeler yapılabilmektedir.



Yaka bölümü kruveze olan modellerin yanı sıra kış ayları için boğazlı olan modeller de tercih edilebilmektedir. Kadınların sıklıkla tercih ettiği bir diğer model ise kuğu modelidir. Eteklerin uzun olduğu bu model, aynı zamanda uzun bir görünüme sahip olmaya da olanak sağlamaktadır.

[caption id="attachment_2356" align="aligncenter" width="640"]2018 Tesettur Tafta ve Saten Gelinlik Modelleri 6 2018 Tesettur Tafta ve Saten Gelinlik Modelleri 6[/caption]

Kadınlar için bir diğer artı ise tafta modellerin rahatlık sağlamasıdır. En çok rahat edilen modeller arasında etekleri kabarık olan ve ekstra tül detayları bulunan modeller yer almaktadır. Bu modeller sayesinde gelin adaylarının ilgiyi üzerlerinde toplaması da kaçınılmazdır. 2018 yılında evlenecek olan kadınların tercih edebileceği bir diğer model ise balık etektir. Taftadan yapılan bu gelinlik modeli de tercihler arasında ilk sıralarda bulunmaktadır.

[gallery td_gallery_title_input="2018 Tesettür Tafta ve Saten Gelinlik Modelleri " size="large" link="file" td_select_gallery_slide="slide" ids="2351,2353,2354,2355,2357,2358,2359,2360,2352"]

Yorumlar